Usrah

Usrah sempena Ijtima' Kepimpinan akan diadakan seperti berikut;

Tarikh : 31 Oktober 2008 (Jumaat)
Masa : Selepas Solat Isya'
Tempat : Rumah Ustaz Azzam (Chukai, Kemaman)


Untuk kehadiran, sms kan pada -
Muslimin : Ikhwan - 013-957 8419
Muslimat : Baity - 019-921 7917
bagi tujuan penginapan.

* Esoknya dalam Ijtima' diminta ahli usrah yang dapat hadir untuk menjadi urusetia pendaftaran ijtima'.

0 comments Links to this post  

Sekitar Liqa' Aidilfitri 1429

Alhamdulillah, Liqa' Aidilfitri yang dirancangkan sejak Ramadhan lalu telah dilaksanakan dalam suasana ringkas tapi harmoni. Sesekali Kelab Fasi suka membuat kelainan bagi mencuba suasana baru dan merasai tempat yang tak pernah dibuat program. Konsep liqa' raya kali ini ialah taman atau "raya in garden".

Selamat Datang.......


Preparation...

Dari awal hingga akhir yang rajin...




Bakal isteri... :)


Penasihat memberi ucapan, tazkirah dan kisah perkembangan isu semasa
Kebenaran adalah roh kepada jasad. Tanpa kebenaran (haq), jasad akan mati walaupun sebenarnya dia masih hidup.
"Warasatu Anbia' = Pewaris ulama'", warasatu ialah pembantu kepada orang-orang yang mengembalikan roh ke dalam jasadnya : petikan tazkirah dari YB Dato' Ustaz Harun Taib"


Doa dibacakan oleh Ustaz WM Faizul


Ala...tomeinya...

Solehah... nak duit raye dok?


Waqi yang datang memakai kopiah hitam dan seluar pendek...heheh


Eh? Besday sape ye?

Sesi pembayaran hutang Kelab Fasi pada pengantin-pengantin baru dan lama (2008)

Zubir & Halimah

Ibrahim & Najjah

Halimi & Koni

Ikhwan & Hidayah

Fasi Muslimin bersama YM Dato' Tg. Hasan Tg. Omar (ADUN Ladang),
YBHG. Dato' Ustaz Abu Bakar Chik dan YBHG. Cikgu Mohd Draman


Alamak... gambar muslimat jadi macam ni sebab out of memory... jadi, pada yang bawa kamera haritu, sekali lagi admin mintak emailkan gambar ok? Ramai lagi gambar pengantin takde ngan admin ni...

Untuk koleksi gambar cenderahati pengantin, klik sini

0 comments Links to this post  

Jemputan Liqa' Raya

Klik Untuk Besarkan
Dijemput kepada semua sahabat fasi untuk hadir ke liqa' ini,
bawa sekali pasangan dan anak-anak bersama.

* Kepada pasangan-pasangan pengantin berikut, kami nak bayar hutang ni, jadi, rugi kalau tak datang ye...
- Ikhwan & Ida
- Zubir & Halimah
- Kamal & Nik
- Shukri Baharuddin & Tuan Maznah
- Sukeri Ambak & Ila
- Ibrahim & Najjah
- Halimi & Koni
- Ust. Azam & Kak Long
- Zainuddin & Zaitonai
- Rudhi & Yussof
- Ayuni & Shamsuri

0 comments Links to this post