USRAH JASADI

Syuk mari lambat..main 2 games aje

zaidan "ambe sampai beli kasut baru" kalu tahu gitu
ambe beri hantaran kasut

gaya seorang jaguh bola serves lekat di net


ni kalu fit rasa-rasa ada dok muslimat tolak lepas ni

gaya jaguh veteran yang pancit awal...

semalam, 11hb Disember, Dewan Badminton Chendering

Nak bagitau kaum muslimin fasi telah melaksanakan satu agenda iaitu kempen mengempiskan perut. Aeman, Sukeri, Koden, Zaidan, Syuk, Ikhwan, Hazwan & Zubir telah berjaya bermain badminton. Selama 2 jam kami bertarung dengan pecah perut masing-masing (bukan pecah lemak) ialah pukul bola tak kena, smash keluar gelangang, backhand tak lepas, lubuk pun ada. Yang penting permainan kami semua boleh dikira baik berbanding dengan court sebelah.

Selepas saja main, kami sempat buat sedikit usrah di satu kedai makan membuktikan bahawa kami bukan setakat bermain saja tapi ada sedikit pengisian yang diketuai oleh ustaz khairuddin. Antara pengisian yang ditekankan ialah peranan usrah dalam meningkatkan kemahiran dan ilmu fasi, kebajikan ahli. Hinggakan Naqib order air 3 gelas, (teh limau kasturi)....

Tepat jam 10.00 masing-masing pun beredar, dalam kepala dah pikir mesti puan haimi, puan dini, & tak lupa my madam puan ayu akan mengurut urat-urat suami tercinta masing-masing ialah dah lama tak main...Zaidan tak boleh bermanja sapa suruh isteri pi jauh-jauh... TQ for everyone. Next week kita main lagi.

 

0 comments: